maanantai 4. helmikuuta 2013

Bora ja Iso U

Bolivian Rainbow kasvattelee mukavasti uutta kasvustoa ruukunvaihdon jälkeen. Ujosti olen myös antanut Puutarhan Kesää aina kun siltä tuntuu. Nykytilannetta voipi vertailla vaikka näihin kuviin. Veikkaan, että kesää kohti mentäessä kasvu senkun kiihtyy (no shit Sherlock..) ja tuosta saa vielä hyvän bonsaiaihion, kunhan vaan kasvattaa kunnon paksun varren. Täytyy harkita vieläkin suurempaan ruukkuun siirtämistä uudelleen kesän kynnyksellä.

Bolivian Rainbow eli bora

Bora

Ja lisää iloisia uutisia. Ulupica Largen itäminen meni kuin menikin yllättävän kivuttomasti ja nyt mullasta kasvaa terhakka sirkkalehdillä oleva taimi. Positiivista kerrassaan! 

Ulupica Large eli Iso U

Muutoin elämä minikasvarin puolikkaissa on vielä kovinkin verkkaista. Varsinaisia lehtiä on kasvanut mukavasti ja mitään maata mullistavaa ei ole tapahtunut. Galapagoense (C. cardenasii) ja Pimenta Lagrima (C. chinense) eivät ole vieläkään itäneet, saapa nähdä itävätkö lainkaan.




Tuosta vielä positiivisuutta elämään


2 kommenttia:

  1. Tuossa oman blogini kommenttiosastolla keskusteltiinkin Petra K:n kanssa noiden villien idätysajoista, niin hänen Galapagoensen itäminen kesti 2 kk ja oman praetermissumin 1.5 kk, joten älä ihmeessä heitä ainakaan pariin-kolmeen kuukauteen lusikkaa nurkkaan Galapagoensen kanssa :)

    VastaaPoista
  2. No huhhuh. Itellä on kohta takana kuukausi, joten pitää varmaan ainakin toinen mokoma odotella.

    VastaaPoista